НОВИНИ

Арт щрихи с Галя Крайчовска

Започна се с класациите на годината.

Галя Крайчовска
от Галя Крайчовска Галя Крайчовска
11:26, 09.11.2013
Чете се за: 01:02 мин.
Още

Започна се с класациите на годината. Звездата от "Досиетата Х" Джилиан Андерсън е новата Телевизионна икона. В класацията „Жена на годината" на "Харпърс базар" с титлата международна актриса се окичи Кейт Бланшет.

Театър „Българска армия" се включва в европейската нощ на театрите. Веселата криеница „Колко е важно да бъдеш сериозен" ще посрещне зрителите в нощта на 16 ноември.

„Забулената жена" на Джоузеф Стела е сред най-обсъжданите експонати на американския фестивал за изкуство. Шестото издание стартира на 2 декември.

Дамите са в центъра и на една българска изложба. В галерия ЛИК Иван Маджаров подреди „Усещане за жена".

Вариететното изкуство избухва с пълна сила на бляскав булевард.

Те са млади, но вече навътре в сценичните изкуства. Събират се с идеята за различен спектакъл, нещо не много познато по нашите ширини. Вариете.

"Всички дадохме много от себе си", категоричен е Светослав Владимиров - режисьор и артист.

Песни, танци, фокуси, акробатика, жонглиране. Цирк и кабаре дават най-доброто от себе си за този Булевард с любов, драма и още интересни истории и споделена емоция. Става весело и приятно, после дъхът спира и отново колелото се завърта.

"Ние искаме да бъде не просто спектакъл, а да дададем усещане на големите вариетета по света. Придружено от една прекрасна вечер. Не просто пердставелние, което изглеждаме и се прибираме или местим някъде другаде, а точно една вечер, която да е културна и социална", убеден е Виктор Николов - сценарист и артист.

"По реакцията на публиката имах усещане как те не са там. Ти наистина ги пренасяш в някаквмо пътуване. Това беше нашата цел", разказва Светослав Владимиров.

Гледате и обсъждате спокойно с хората около вас, ами да, имаме нужда от такъв спектакъл. „Булевард" вече потегли, на 13 ноември е следващата премиерна среща.

И още нещо - един такъв спектакъл се подготвя четири месеца, без да се брои времето за индивидуална тренировка.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Протест срещу строеж на Арапя
Протест срещу строеж на Арапя
Издигнаха коледната елха в Ню Йорк
Издигнаха коледната елха в Ню Йорк