НОВИНИ

Продължава персоналната битка между Елена Йончева и Делян Добрев

Персоналната битка между Елена Йончева от БСП за България и Делян Добрев от ГЕРБ, които подадоха сигнали в прокуратурата един срещу друг, днес имаше нов рунд. Червеният депутат показа постановление на прокуратурата във връзка със сигналите ѝ за Кумгейт в община Хасково свързани с Делян Добрев и негови близки. От своя страна Добрев заяви, че това са фалшиви новини и ще я съди и за това.

Светлозара Казасян
от Светлозара Казасян
19:34, 27.07.2018
Чете се за: 00:23 мин.
У нас
Елена Йончева - депутат от "БСП за България": Днес получихме писмо от прокуратурата за това, че преписката се дава на специализираната прокуратура, която се занимава с престъпления на висши длъжностни лица. Да напомня, че тези документи съдържат обосновани съмнения, че в община Хасково се извършват престъпления от група, които са усвоявали обществени поръчки.
;
Делян Добрев - депутат от ГЕРБ: Край нямат фалшивите новини на Елена Йончева! Да не разпространява фалшиви новини, а да отговори на въпроса била ли е съдружник с Цветан Василев, съдружник ли е към днешна дата с Цветан Василев, получила ли е 315 хиляди лв. в сметка в КТБ от офшорна фирма, която се свързва с Цветан Василев.За какво тази фирма и е дала 315 хил. лв.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Фейсбук с рекордна загуба на капитализация
Фейсбук с рекордна загуба на капитализация
Лидерите на „Атака“ Волен Сидеров и на НФСБ Валери Симеонов се помириха
Лидерите на „Атака“ Волен Сидеров и на НФСБ Валери Симеонов се помириха