Български автомобил участва в изложението в Женева

България също ще бъде представена на 88-то международно автомобилно изложение в Женева. Русенският конструктор Росен Даскалов ще покаже новият си многофункционален модел със състезателна и улична версия.

БНТ2-Русе
от БНТ2-Русе Андрей Кючуков
11:35, 07.03.2018
Чете се за: 00:28 мин.
Животът

През следващите 10 дни на международното автомобилно изложение в Женева ще бъдат представени най-новите модели на всички световни автомобилни производители, които ще разкрият най-иновативните модели и модерни технологии в областта на автомобилостроенето.

Автомобилният пилот, инженер и дизайнер Росен Даскалов от Русе ще представи на престижния форум своят нов революционен и многофункционален автомобил със състезателна и улична версия, който може да бъде персонално проектиран от бъдещия си собственик. Той може да бъде както кабриолет, така и напълно оборудвано затворено купе с климатик, електрически прозорци и изискан интериор, който да отговаря и на най-взискателните водачи. Задвижването може да е с двигател с вътрешно горене, с хибридна система или електрическо. А с едно зареждане може да измине 200 км. На форума ще бъдат изложени над 900 превозни средства от цял свят.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Шуменският съд заседава по делото за трагедията в Хитрино
Шуменският съд заседава по делото за трагедията в Хитрино
​Правителството изтегли Истанбулската конвенция
​Правителството изтегли Истанбулската конвенция