НОВИНИ

Фондация "Димитър Цонев" организира конкурс за студенти и журналисти

За втора поредна година фондацията на името на обичания ни колега "Димитър Цонев" организира конкурс за студенти и вече действащи журналисти. Телевизиите са поканени да изпратят своите номинации за телевизионен репортер и водещ, а студентите ще могат да участват с едноминутно видео.

bnt avatar logo
от БНТ
18:43, 26.02.2019
Чете се за: 00:39 мин.
У нас

Димитър Цонев търсеше смисъла във всяка история. След него фондацията с името му, продължава да търси доброто зад всяка мисъл. Миналата година в конкурса студентите показваха добрия българин. В тазгодишното издание темата на конкурса е "Покажи българската мечта."

Димитър Цонев-син, председател на УС на Фондация "Димитър Цонев": Всеки знае какво е Американската, мечта, но какво е българската? Искаме да видим.
Проф. Любомир Стойков, член на УС на Фондация "Димитър Цонев": След като е мечта, тука трябва да става дума за невъзможни хубави неща, които в един момент обаче се оказва, че също могат да бъдат постижими. Очакваме да го видим!

В рамките на 60 секунди всеки студент по журналистика трябва да избере една-единствена сред всички български мечти. И да я разкаже по своя начин.

Освен парични награди, за победителя е предвиден r стаж в медия по избор. А всички правила и срокове могат да бъдат открити на сайта на фондацията. Организаторите издават:

Димитър Цонев-син, председател на УС на Фондация "Димитър Цонев": Да избягат от баналното, да потърсят свеж поглед на темата, която сме дали.

И да търсят мечтите отвъд очевидното. Както Той правеше.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Иранският външен министър направи неуспешен опит да подаде оставка
Иранският външен министър направи неуспешен опит да подаде оставка
Лидерите на САЩ и Северна Корея пристигнаха в Ханой за срещата на върха
Лидерите на САЩ и Северна Корея пристигнаха в Ханой за срещата на върха