НОВИНИ

Крум Зарков: Връщането на мандата е най-правилното решение

В студиото на "Още от деня" членът на Изпълнителното бюро на БСП Крум Зарков заяви, че няма никакво съмнение, че връщането на мандата е най-правилното решение.

bnt avatar logo
от БНТ
18:46, 07.12.2016
Чете се за: 00:32 мин.
У нас

"Ние заявихме още в самото начало на консултациите, че ще върнем мандата. Политическата реалност е ясна. Този парламент, който беше труден от самото начало, стана невъзможен към края си. Не може да се направи устойчиво мнозинство в него, още повече, че политиките за които ние се бориме са политики на дълбоки, истински реформи и промени, които с 38 депутати в това народно събрание не е сериозно да се захващат".

Относно твърденията на партията, че президентът Плевнелиев умишлено бави процедурата Зарков заяви:

"Президентът бави процедурата, шиканира я, това е негово право. Ние от БСП не можем да разберем за какво са тези игри и подмятания, първо ще са Патриотите, после ще са реформаторите, пък после реформаторите ще питат ГЕРБ, след като знаят докъде ще се стигне. Тъй като няма политически отговор, единствения логичен такъв е, че се прави всичко възможно правителството на ГЕРБ в оставка да остане възможно най-дълго време на власт" допълни още Зарков.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
На сцената на Голямото рок междучасие
На сцената на "Голямото рок междучасие"
Медийният фестивал „Българската Европа“ за 16-и път в Русе
Медийният фестивал „Българската Европа“ за 16-и път в Русе