НОВИНИ

Певицата Роберта отбеляза своята десетгодишнина като преподавател по пеене

Със специален концерт в голямата зала на Националното музикално училище "Любомир Пипков" тази вечер певицата Роберта отбеляза своята десетгодишнина като преподавател по пеене. 14 от нейните ученици, се качиха на сцената, за да вдъхновят публиката с таланта си и да демонстрират наученото от известната певица.

Тереза Ставрева
от Тереза Ставрева
20:10, 27.01.2016
7051
Чете се за: 00:27 мин.
У нас

Музиката е всичко за Роберта и именно тази любов и усещане иска да предаде на своите възпитаници. Концертът тази вечер е символ на десетгодишната ѝ кариера на преподавател.

"Правя всичко възможно те да се чувстват добре, да се мотивират, да продължават напред, да се образоват и да намерят най-правилния път за себе си", каза тя.

Вдъхновение и талант, мотивация и докосване до съвършенството. Така децата описват работата си с Роберта. Сред нейните възпитаници е и дъщеря ѝ Ники, която подобно на майка си е избрала музиката за свое призвание.

"Още от бебе ми се пуска Бетовен и Моцарт и аз съм възпитана с музиката като цяло", сподели тя.

Сред музикалните изпълнения тази вечер бяха песни на Франк Синатра, Ани Ленокс и Адел, а предизвикателството, което бе поставила Роберта на младите певци бяха фрагменти от мюзикъли на Барбара Стрейзънт и Мерил Стрийп.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Нов световен рекорд за България
Нов световен рекорд за България
Танев: Един срок е твърде голям период за изучаване на Българското средновековие
Танев: Един срок е твърде голям период за изучаване на Българското средновековие