НОВИНИ

Рап звездата Кулио в специално интервю за БНТ

Рап звездата Кулио отново е в България. Тази вечер той излиза на сцената на столичен клуб, за да изпълни хитовете си пред феновете у нас.Какво разказа той за живота, ценностите и скандалите, с които го свързваме - гледайте в интервюто на Айше Сали и оператора Михаил Врабчев.

Айше Сали
от Айше Сали
07:30, 04.10.2018
Чете се за: 02:25 мин.
Още

В неговия живот се сблъскват парадоксът и надеждата. Защото наред с песните за лошите момчета се опитва да покаже, че човек може да получи и шанс. Така, както се се случва и със самия Кулио.

Мисля, че преди успеха животът ми беше много обикновен. Нямах цел и посока. Просто се опитвах да преживявам. След това стана по-добър и лесен. Хората започнаха да слушат моята музика. Дали станах по-различен? Не знам. Мисля, че зависи от ситуацията, но славата отвори възможност - за мен, за децата и за семейството ми. Оценявам я и е опитвам да извлека добрите неща от нея.

В правилното време на правилното място. Чува песента и я чувства като своя. Следва награда Грами и място сред 100-те най-велики хип-хоп
парчета.

Никога не съм бил привърженик на силата или парите. За мен раят е близо до децата ми или когато успявам да помогна на някого да бъде щастлив. Раят е и да пътувам по света, за да виждам как живеят хората. Ако трябва да бъда напълно честен за мен най-ценното нещо са лоялността и доверието. На нея се крепят и обществото, и финансите, и уважението ни един към друг. Аз самият съм лоялен. Ако съм ти приятел, ти давам шанс и оставам такъв до край.

Ще го запомним и с още един парадокс. Преди да стане известен рапърът работи като охрана на летище. Отново на летище е задържан за притежание на огнестрелно оръжие.

Бях станал параноичен. Заради неща, които се случваха в моя живот. Някакъв етап. Чувствах се несигурен. Трябваше да се грижа за себе си. И все още се чувствам така.

И днес като в началото продължава да вярва, че музиката може да обедини хората. Заради самотата и фиксациите в определени неща обаче
сближаването и търсенето на красивото му се струват още по-важни.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Топлофикация София: Имаме готовност за сезона, ремонтите приключиха успешно
"Топлофикация София": Имаме готовност за сезона, ремонтите приключиха успешно
Ръст на засадените площи с лозя в Благоевградско
Ръст на засадените площи с лозя в Благоевградско