НОВИНИ

Цветан Цветанов: Коалицията е обединена, изпълняваме програмата си

Една дълга връзка винаги е съпътствана от много страст. Така председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов коментира в студиото на "Панорама" трусовете в управляващата коалиция през последната седмица.

bnt avatar logo
от БНТ
21:23, 27.07.2018
Чете се за: 00:30 мин.
У нас
Цветан Цветанов: Най-важното е, че всички се обединихме около изпълнението на коалиционната програма. Не е добре за политическата система патриотите да се карат, защото за съжаление дразгите съпътстват политическия живот години наред, а обществото разчита политиците да седят на една маса и да разискват темите, които са важни за решаване.

Цветанов коментира и скандала с промените в закона за приватизация и обвиненията, че те са лобистки.

Цветан Цветанов: Когато се развихри скандала, всичко отиде към председателя на Конфедерацията на работодателите в България и мисля, че това персонализиране не беше необходимо. Един ден преди да излезе ветото, ние вече бяхме готови със законопроект, който да отмени тези текстове.

Заиграването със страховете на хората заради чумата по козите и овцете е безотговорно поведение, категоричен е депутатът от ГЕРБ. Някой трябва да носи отговорност за действията си, когато саботира действията на българските институции, допълни още Цветанов.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Страница от стар вестник беше продадена за 50 000 долара заради ценна карикатура
Страница от стар вестник беше продадена за 50 000 долара заради ценна карикатура
Макрон очаква да види Европа на три кръга до 15 години
Макрон очаква да види Европа на три кръга до 15 години