НОВИНИ

Веселин Марешки: Каракачанов е политически измамник

Откакто е в политиката Веселин Марешки, заместник-председател на парламента, председател на партия "Воля", винаги е говорил за по-високи доходи, по-добър жизнен стандарт. БСП предлагат това в своята визия за България. Открива ли Марешки допирни точки с неговите възгледи? Ще ги подкрепи ли?

bnt avatar logo
от БНТ
19:32, 25.07.2018
Чете се за: 00:34 мин.
У нас
Веселин Марешки: Това, което чух от колегата от БСП е едно "ще". Вече 30 години чуваме "ще" и аз като всеки български гражданин можеше и да се излъжа за пореден път да си помисля, че БСП могат да оправят държавата, ако бяха започнали разговора от там: "Ние един път участвахме в грабеж в началото на прехода, после по средата пак участвахме в този грабеж, от който страда сега българският народ и българският бизнес, но поучихме се и искаме да започнем на чисто".

Лидерът на "Воля" заяви, че е част от тези българи, които не вярват, че БСП има силите да направи каквото и да е хубаво за България.

Като обобщение на дейността на партията му през този политически сезон Марешки заяви, че са успели да изобличат измамниците. Той заяви, че солидаризира с "Дойче веле", които определят избирателите на партията на Красимир Каракачанов като измамени.

Веселин Марешки: Аз мисля, че "Воля" ще покаже своите качества в следващия мандат когато има повече народни представители и тогава не само ще осветляваме, а ще бъдем и ще покажем с реални факти.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Стачка в Райънеър: ​Протести на екипажите объркват полетите над Европа
Стачка в Райънеър: ​Протести на екипажите объркват полетите над Европа
Изслушаха в НС социалния министър Бисер Петков за хода на реформите
Изслушаха в НС социалния министър Бисер Петков за хода на реформите