НОВИНИ

Все още няма задържани за палежа на ретро автомобили на бившия кмет на Хасково

Две са версиите - умишлен или неумишлен палеж, по които работи полицията във връзка с вчерашния пожар в автосалона за ретро автомобили между Хасково и Димитровград. Продължават разпитите на хората, имащи достъп до мястото. Пламъците нанесоха щети за над 1 милион лева.

bnt avatar logo
от Младен Желязков
20:31, 03.08.2016
Чете се за: 00:22 мин.
У нас

Автосалонът е собственост на семейството на бившия кмет на Хасково Георги Иванов. Образувано е досъдебно производство, по случая работи прокуратурата в града. Назначени са пожаротехническа и пожарохимическа експертизи. От полицията коментираха, появилите се слухове, че причина за пожара може да са неуредени финансови взаимоотношения.

ст. комисар Ангел Цанков - директор на ОД на МВР - Хасково: Нека да говорим със самия него, и със собствениците на фирмата, за да ни кажат най- актуално дали това е така и дали е възможно на база на това да възникнат неуредени финансови взаимоотношения, които може да бъдат мотив за извършване на такъв случай. Нямаме задържани към момента. Проверяват се лица от контингента, които е възможно да извършат такива престъпления.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Жители на Младост искат джобове за смет
Жители на "Младост" искат джобове за смет
Отменено е частичното бедствено положение в община Харманли
Отменено е частичното бедствено положение в община Харманли