НОВИНИ

Двама полицаи са задържани за разпространение на наркотици

Двама полицаи от столичното 4-то районно са задържани за разпространение на наркотици, научи "ПСН". От МВР лаконично съобщиха, че дирекция "Вътрешна сигурност" и градската прокуратура провеждат специализирана акция на територията на София. По неофициална информация в късния следобед единият от задържаните е освободен, след като е дал показания като свидетел.

Иво Никодимов
от Иво Никодимов
20:42, 27.06.2019
Чете се за: 00:25 мин.
У нас

Случаят с полицаите, които разпространяват амфетамини започва да се разплита преди три месеца.Тогава от "Вътрешна сигурност" започват да ги наблюдават. Установяват, че двамата са изградили мрежа от дилъри и допълват полицейските си заплати, като продават синтетична дрога в столичния квартал "Лагера".

Рано тази сутрин проследяват доставка на поредната пратка на едро до дома на 23 годишен униформен от столичното 4-то районно. Голяма част от таблетките откриват в дома му, други разследващите намират в личния му автомобил, но разпределени на индивидуални дози.

Според източници от разследването, има открити и други наркотици, както и значителна сума пари. Огледът около колата на полицая продължи няколко часа. Другият униформен е задържан на работното си място в районното. Според разследването двамата са работили заедно на наркопазара.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
НАТО загрижена от действията на Иран в Персийския залив
НАТО загрижена от действията на Иран в Персийския залив
Главният секретар на агенцията за българите в чужбина е отстранен
Главният секретар на агенцията за българите в чужбина е отстранен