НОВИНИ

Ансамбълът иска да промени представите за художествената гимнастика

bnt avatar logo
от Станислава Кръстева
11:51, 02.06.2021
Чете се за: 01:42 мин.
Спорт
Ансамбълът на България с Весела Димитрова
Снимка: БГНЕС
Слушай новината

Една от гимнастичките от ансамбъла на България - Стефани Кирякова - сподели, че този отбор никога няма да се примири и ще продължи да променя представите за художествената гимнастика.

Грацията на ни написа това в социалната мрежа Инстаграм след Световната купа в Пезаро, Италия. По време на състезанието остана впечатление, че тимът ни е ощетен от съдиите, като златните медали в многобоя отидоха за състава на Русия. Нашите момичета останаха на втората позиция, въпреки отличното си представяне.

„Без съмнение това беше тежко състезание за нас в много аспекти. Но все още сме твърдо решени да променим представите за художествена гимнастика в света! Винаги ще се стремим към повече“, написа Стефани Кирякова.

„Благодарим на невероятните ни треньори Весела Димитрова и Михаела Маевска, на Илиана Раева и на целия екип, който работи с нас за безусловната подкрепа! Благодарим на всички наши истински фенове, които ни подкрепят, независимо дали печелим медали, или не! Ще ви очакваме във Варна много скоро“, пише още в съобщението на националката.

Следващото голямо предизвикателство за ансамбъла е Европейското първенство във Варна, което ще се проведе в Двореца на културата и спорта от 9 до 13 юни.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Stephanie Kiryakova (@stefy.kiryakova)

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Сирени в знак на почит към подвига на загиналите за свободата на България
Сирени в знак на почит към подвига на загиналите за свободата на България
НАП проверява над 13 700 фирми заради нелогично високи касови наличности
НАП проверява над 13 700 фирми заради нелогично високи касови наличности