НОВИНИ

Антонина Зетова пред БНТ: Всяка една титла носи много голяма радост, но след това започва да носи и много голяма отговорност (ВИДЕО)

Старши треньорът на българския национален отбор по волейбол за жени до 18 години сподели още, че момичетата ѝ са станали по-уверени с течение на турнира.

антонина зетова бнт видео
bnt avatar logo
от БНТ
12:30, 17.07.2024
Чете се за: 01:50 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на българския национален отбор по волейбол за жени до 18 години Антонина Зетова коментира пред БНТ за предстоящите очаквания и отговорност, които предстоят на младите състезателки след триумфа на европейското първенство в Гърция и Румъния.

Тя, заедно с президента на БФ Волейбол Любомир Ганев, присъстваха на церемония, на която нейните възпитанички бяха удостоени с Почетен плакет на Президента на Републиката от държавния глава Румен Радев.

"Нормално е. Всяка една титла носи много голяма радост, но след това започва да носи и много голяма отговорност. Трябва да сме много скромни, много всеотдайни и да разбираме отговорността, която има над нас, защото тези момичета са малки, още не са изградени състезателки и трябва да продължат да се трудят много осърдно и да знаят, че погледите са насочени към тях, а те ще бъдат вече критични", заяви Зетова.

Бившата волейболистка сподели и според нея кой е най-важният урок, който са научили нейните възпитанички.

"Аз си мисля, че те израстваха с всеки един мач по време на турнира. Беше дълъг турнир, почти две седмици. Но най-голямото израстване аз лично забелязах като увереност, защото основният проблем в този отбор бе, че имайки много неконкурентно първенство при подрастващите, тези момичета не знаеха какво могат.

Вижте целия материал във видеото!

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
В очакване на срещите с ПП-ДБ: Какви са шансовете за реализиране на втория мандат?
В очакване на срещите с ПП-ДБ: Какви са шансовете за реализиране на втория мандат?