НОВИНИ

Бруно Фернандеш виси за реванша срещу Атлетико (Мадрид)

Борил Гочев
от Борил Гочев
09:54, 14.03.2022
Чете се за: 01:50 мин.
Спорт
Слушай новината

Португалският футболист на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш може да пропусне реванша от 1/8-финалите в Шампионската лига срещу Атлетико (Мадрид), тъй като е дал положителна проба за COVID-19.

Именно положителният тест е и причината заради която Фернандеш не игра за своя тим при успеха с 3:2 срещу Тотнъм през уикенда.

Според временния наставник на "червените дяволи" Ралф Рангник той до последно няма да знае дали ще може да разчита на португалския национал.

Освен това Рангник разкри малко повече и за състоянието на Скот Мактоминей и Люк Шоу, които също не взеха участие в мача срещу "шпорите".

"Надявам се Скоти да се оправи. Той имаше болки в прасеца и затова го оставих да почива. Скоти е ценен футболист за нас, но само когато е готов на 100 процента за игра. Люк би трябвало да поднови тренировки в понеделник, а за Бруно ще чакаме до последния момент. Той даде положителен тест за COVID-19 и с това трябва да внимаваме. Същото важи и за Давид Де Хеа, чийто първи тест се оказа с грешен резултат", коментира германският специалист.

Манчестър Юнайтед приема Атлетико (Мадрид) в мача реванш от 1/8-финалите в Шампионската лига във вторник вечер, след като в първата среща двата тима завършиха 1:1.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
С фестивал на огъня във Валенсия посрещат пролетта (Снимки)
С фестивал на огъня във Валенсия посрещат пролетта (Снимки)
Морската гара в Бургас се превръща в ситуационен център за бежанци от Украйна
Морската гара в Бургас се превръща в ситуационен център за бежанци от Украйна