НОВИНИ

Феновете на ЦСКА ремонтираха оградата на бай Стефан, който ги пусна да гледат мач

Карина Караньотова
от Карина Караньотова
20:32, 14.03.2023
5050
Чете се за: 02:22 мин.
Още
Слушай новината

Феновете на ЦСКА ремонтираха оградата на бай Стефан, който в неделя ги пусна в имота си, за да гледат срещата на ЦСКА 1948 с ЦСКА.

Мачът се проведе на стадиона в Бистрица, феновете разказаха, че много са се развълнували от вкаран гол и неволно бутнали част от оградата. Още същата вечер привържениците на ЦСКА поели ангажимент да ремонтират оградата. От БНТ се уверихме, че обещанието е спазено.

Тази сутрин в уречения час десетина момчета от феновете на ЦСКА бяха запретнали ръкави и със собствени средства ремонтираха бутнатата ограда на Стефан Тачев.

"Първо искам да му благодарим, че ни предостави този терен да си изгледаме нормално мача. Сигурно при гола, наши фенове от радост са разклатили няколко кола и ние поехме отговорност да му циментираме всичките колове и да му изпънем нова ограда", каза Димитър Димитров.

67-годишния Стефан, който пусна агитката на ЦСКА в двора си, смята, че не е редно такива дербита да се провеждат на стадиона в Бистрица.

"Стадионът е с големи размери, добър, но няма място за публика. Тука в двора имаше 1000 човека. Аз видях по телевизията като почна мача по камерите, че се катерят по бунгалото и дойдох, та отворих!", каза Стефан Тачев.

Според феновете на ЦСКА решението двубоят да се играе тук е напълно умишлено, за да лишат отбора от подкрепата на феновете.

"Целта е отборът с 6 човека публика да не се притеснява от отбора с хиляди, то е ясно защо се прави на този стадион, на който местата стигат само за родата на собственика", заяви Деян Топалски.

По-късно в профила си в Инстаграм Деян публикува и снимка със Стефан, на която написа, че вече са се договорили отново да гледат мачовете в Бистрица от неговия имот.

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
В София вече се движат нови нископодови трамваи
В София вече се движат нови нископодови трамваи
Христомира Поповска и Илиян Стойнов ще участват на турнир по бадминтон в Куба
Христомира Поповска и Илиян Стойнов ще участват на турнир по бадминтон в Куба