НОВИНИ

Георги Иванов: С президента Михайлов ще вземем най-доборото решение за националния отбор

георги иванов президента михайлов вземем доборото решение националния отбор
bnt avatar logo
от БНТ
21:42, 12.06.2022
Чете се за: 01:55 мин.
Спорт
Слушай новината

Временният наставник на националния ни отбор по футбол Георги Иванов разкри, че е доволен от себераздаването на футболистите по време на двубоя с Грузия от Лигата на нациите.

"Трикольорите" завършиха наравно 0:0 при визитата си в Тбилиси и събраха скромните три точки от четири изиграни срещу от група 4 на Дивизия "C" на турнира.

Техническият директор на БФС разкри, че отборът ни игра дефанзивно в срещата поради големият брой контузени атакуващи футболисти - Георги Йомов, Тодор Неделев, Доминик Янков и Кирил Десподов.

"След загубата от Грузия не може да говорим за класиране напред в турнира. Предвид многото контузени футболисти в офанзивен план, предприехме тактика да се браним и на контраатака да спечелим мача. Благодаря на футболистите за себераздаването, за изпълнението на тактическите задачи, доказаха, че са мъже. Още в двубоя с Гибралтар не можахме да развием правилни атаки. Йомов, Тодор Неделев, Доминик Янков, Кирил Десподов са футболисти, които придават класа. Тези футболисти ги нямаше и трябваше да извлечем максимума от това, с което разполагаме", започна Гонзо.

Той категорично заяви, че много неща ще се променят в националния отбор и заедно с президента на БФС Борислав Михайлов ще направят най-добрия избор за нов национален селекционер.

"Като се приберем в България ще разговаряме с президента Михайлов и ще вземем най-доброто решение за националния отбор. Много неща ще се променят", добави Иванов.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Изтича срокът на неизползвани ваксини у нас
Изтича срокът на неизползвани ваксини у нас
Ще намерят ли управляващите стабилност след разрива в коалицията
Ще намерят ли управляващите стабилност след разрива в коалицията