НОВИНИ

Георги Миланов: Равенството не ни удовлетворява

георги миланов равенството удовлетворява
bnt avatar logo
от БНТ
21:25, 02.06.2022
Чете се за: 02:15 мин.
Спорт
Слушай новината

Полузащитникът на България Георги Миланов изрази недоволството си от равенството 1:1 с тима на Северна Македония в първия двубой от група 4 на Дивизия "C" на Лигата на нациите.

България завърши наравно със Северна Македония на старта на Лигата на нациите

На стадиона в Разград, "лъвовете" поведоха в резултата чрез Кирил Десподов в 13-ата минута, но щастлив рикошет в 50-ата минута позволи на западните ни съседи да изравнят. В добавеното време на срещата националите получиха правото да изпълнят дузпа, но в последствие тя бе отменена заради намеса на ВАР.

"Резултатът няма как да е положителен, след като не успяхме да спечелим. Играхме срещу един добър отбор, който през последните години има огромно израстване. Мисля, че показахме мъжка игра, борехме се докрай, имахме шансове да отбележим и втори гол, накрая се получи една спорна ситуация, но като цяло се получи хубав двубой. Времето бе изключително тежко и затова играта през първото полувреме не бе толкова динамична. Дадохме всичко от себе си и аз съм горд с отбора", започна Миланов.

В неделя селекцията на Ясен Петров приема тимът на Грузия, който разгроми Гибралтар с 4:0 и е лидер в класирането, а Миланов заяви, че отборът ни ще търси да извлече максимума от мача.

"Щеше да е хубаво, ако съдията бе оставил дузпата, но такъв е футболът. Така е било писано. След всеки изминал мач мисля, че ще играем все по-добре. Всички мачове за важни за нас и трябва да побеждаваме, ако искаме да бъдем първи в групата. Срещу Грузия ще извлечем максимума от този мач и ще победим", завърши Георги Миланов.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Кирил Петков се срещна със словашкия премиер Едуард Хегер
Кирил Петков се срещна със словашкия премиер Едуард Хегер
Ралица Василева: Никой не ми е помогнал толкова много, колкото Нери Терзиева
Ралица Василева: Никой не ми е помогнал толкова много, колкото Нери Терзиева