НОВИНИ

Илиана Раева получи специален подарък

Борил Гочев
от Борил Гочев
13:42, 14.12.2022
Чете се за: 02:45 мин.
Спорт
илиана раева българските съчетания бъдат акцентът световната гимнастика 2023
Снимка: БГНЕС
Слушай новината

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева се похвали, че е получила специален подарък, а именно фланелка на любимия ѝ национален отбор по футбол - Бразилия.

Тениската ѝ бе връчена от националката Боряна Калейн и нейната лична треньорка Марияна Памукова, които се завърнаха от Бразилия, където проведоха мастър клас.

Самата Раева се похвали с подаръка в социалните мрежи и написа следното:

"VIVA BRAZIL! Снощи написах, че винаги съм била от Бразилия във футбола и днес като по поръчка получих фланелка на любимия си отбор. Боряна Калейн и нейната треньорка Марияна Памукова вчера се завърнаха от Бразилия, където имаха мастър клас! Благодаря!", сподели Раева във Фейсбук.

В същото време на президентът на БФХГ още снощи поздрави и отборът на Аржентина с класирането му за финала на Мондиала в Катар, макар да заяви, че нейната любима Бразилия е разполагала с най-силния отбор на първенството.

"Аржентина е на финал! Заслужено и логично. В южноамериканските отбори (Бразилия, Аржентина) има някаква магия, която няма в нито един европейски отбор. Без значение дали бият или падат, те са недостижими. Може би нещо такова, нещо подобно има единствено в Англия, но не толкова, колкото в тези два уникални отбора. При тях, сякаш има повече любов, отколкото сметки и математика за класиране. Неслучайно Пеле, Марадона и Меси са южноамериканци. Имало е и има велики европейски футболисти, но тези са от друго тесто. Те се забавляват. Гледам в момента, минути след края на мача, аржентинците напълнили стадиона пеят и лудеят. В тези страни футболът е над всичко. Футболът там е религия. Аз винаги съм симпатизирала най-много на Бразилия. Те имаха най-силният отбор на това Световно първенство", написа Илиана Раева.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Румен Радев за проектокабинета "Габровски": Липсва политическа физиономия и политическа отговорност
Румен Радев за проектокабинета "Габровски": Липсва политическа физиономия и политическа отговорност
Днес на световното първенство по футбол - 14.12.2022 г.
Днес на световното първенство по футбол - 14.12.2022 г.