НОВИНИ

Изписват Борисов от болницата. Ще отиде ли в Народното събрание?

bnt avatar logo
от БНТ
06:22, 21.04.2021
Чете се за: 01:27 мин.
У нас
Слушай новината

Ще има ли подкрепа за кабинета предложен от ГЕРБ-СДС? Лидерът на ГЕРБ и премиер в оставка Бойко Борисов заяви, че днес или в четвъртък ще стане ясно - какво са постигнали с подкрепата за кабинета, който предлагат от коалицията ГЕРБ-СДС. Министър-председателят в оставка даде да се разбере, че няма да бави процедурата, ако няма подкрепа.

Той би трябвало днес да отиде в Народното събрание, за да бъде изслушан, както го задължиха депутатите, за да представи Плана за възстановяване и устойчивост. Днес той трябва да бъде изписан от болницата. Ето какво каза той:

"На тези, които казват, че ме било страх да отида в парламента, още навремето на Станишев му казвах: Спри ги тия Мая и Корнелия, излез ти. Просто истерични жени, такива злобни жени, а те всичките са събраха там - и Таня, и Капон, и Мая, и Корнелия. И още има двама мъже като тях истерични. Да, не мисля, то не допринася нищо на държавата, ако нещо щеше да допринесе, да отида. Но те искат да викат и да направят патаклама в парламента, защото те не искат да четат, не искат да говорят по Плана".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Полицаят Дерек Шовин е признат за виновен за смъртта на Джордж Флойд
Полицаят Дерек Шовин е признат за виновен за смъртта на Джордж Флойд
2096 са новите случаи на коронавирус за денонощие у нас
2096 са новите случаи на коронавирус за денонощие у нас