НОВИНИ

Какъв брак вещае датата 02.02.2022 г.

bnt avatar logo
от БНТ
17:42, 03.02.2022
Чете се за: 02:27 мин.
Още
Слушай новината

Кога двойката може да стане единица и да даде положителен тласък в живота? Възможно е, когато сборът от много двойки в датата от календара очертава положителната карма. Пример за това е днешният 02.02.2022 г.

Ангел е военнослужещ, тя не е, но решават точно днес да сключат граждански брак. Всъщност в новото семейство, Виктория се интересува от нумерология и тя избира датата за скрепване на брачното съжителство между двамата. Вярват в доброто знамение на датата 02.02.2022 г.

Ние сме от 6 години заедно, имаме детенце на три години. В последните няколко години все се отлагаше сватбата и понеже днес е 02.02, а аз много се интересувам от такива дати и решихме днес да сключим гражданския брак, казва Виктория.

Щом казва жената, значи е правилна нумерологията. То си е специален ден, не е вързано само с музика, забава, т.н., това е веселата част. Това е голяма стъпка напред – сключването на граждански брак, казва Ангел.

Свидетели на гражданския брак на семейство Узунови са семейство Теодора и Ангел Стефанови, които не са се оженили на такава дата, но се радват на добър брак.

Щом вярват в нумерологията, ние се надяваме така да е, пожелаваме го от все сърце да бъде ново начало за тях с един прекрасен семеен живот. Да остареете заедно, дълги години да се обичате, да имате хубави поводи за празнуване и битуване, казва Ангел Стефанов.

В днешни времена сме по-стреснати, изплашени и винаги търсим надеждата, търсим едни такива камъчета да ни помагат, да ни подсказват, да вярваме в тях, че всичко ще е наред, всичко ще се оправи, ще бъде розово и светло, казва Теодора Стефанова.

Младоженците не съжаляват, че не са в празнични одежди, защото тепърва хубавото предстои. С идването на пролетта, ще дойде времето на вричането пред Бога, когато тя ще бъде в булчинска рокля, а той в официален костюм.

Репортер: Здравка Русева

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Обамеянг: Артета имаше проблем с мен
Обамеянг: Артета имаше проблем с мен
Георги Иванов проведе среща с клубовете от женския футбол
Георги Иванов проведе среща с клубовете от женския футбол