НОВИНИ

Кирил Десподов: Нека не отписват Лудогорец, няма да се предадем

кирил десподов пропуска първия мач малмьо
bnt avatar logo
от БНТ
22:19, 23.08.2021
Чете се за: 01:30 мин.
Спорт
Слушай новината

Футболистът на Лудогорец Кирил Десподов препоръча на феновете да не отписват отбора, въпреки поражението от Малмьо в първия мач. Шведският тим води с 2:0 след 90 минути, а плейофът за влизане в Шампионската лига продължава утре вечер в Разград. Двубоят е от 22.00 часа.

„0:2 е неприятен резултат, но не е невъзможен. Лудогорец е доказвал, че може да вкарва повече голове. Ние сме много силни, нека хората да не ни отписват“, заяви звездата на „орлите“ Кирил Десподов преди мача с Малмьо.

Той не игра в първата среща заради наказание, но днес ще поведе тима към обрат.

„Няма как да кажа какъв е плана за мача и къде са слабите страни на Малмьо. Видя се, че имат такива. Ние не изиграхме най-добрия си мач в Швеция. От трибуните се вижда по-лесно всичко. Те бяха по-агресивни и правиха по-добра преса. Надявам се с тактиката, която тренираме тези дни, да спечелим мача и да влезем в групите на Шампионската лига“, продължи Десподов.

„Трябва да покажем агресия и от първата минута да накараме Малмьо да се чувства некомфортно на нашия стадион. Да покажем, че няма да се предадем“, завърши националът.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Гимнастичка от руския ансамбъл с поредни нападки след Игрите
Гимнастичка от руския ансамбъл с поредни нападки след Игрите
Валдас Дамбраускас: Планът ни е ясен - ще атакуваме от първата минута
Валдас Дамбраускас: Планът ни е ясен - ще атакуваме от първата минута