НОВИНИ

Козмин Моци: Надявам се да си тръгнем от Дъблин с победа

козмин моци надявам тръгнем дъблин победа
bnt avatar logo
от БНТ
11:03, 25.07.2022
Чете се за: 02:15 мин.
Спорт
Слушай новината

Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци е уверен, че атакуващият футбол на тима ще им донесе успех във втория двубой на втория предварителен кръг на Шампионската лига срещу Шамрок Роувърс.

"Орлите" отпътуваха за Дъблин тази сутрин за предстоящия във вторник реванш. Той не скри, че се надява на успех в Ирландия. Лудогорец има комфортен аванс от 3:0 след двубоя в Разград.

„Момчетата ще излязат да играят атакуващ футбол, понякога атакуват с 6-7 човека, никой не знае с колко хора. Нашите момчета са умни, знаят, че още не е решено всичко и аз даже се надявам да си тръгнем от там с победа“, сподели Козмин Моци.

В Лудогорец все още не са приключили с трансферите, а по-рано днес стана ясно, че Антон Недялков е преподписал до 2024 година.

„Търсим да намерим най-добрите варианти, на някои места ни трябват опитни футболисти, но не на всяка цена. Ние ако намерим класни футболисти, ще ги вземем, ако не намерим такива, които могат да ни помогнат, няма смисъл да взимаме, защото имаме доста футболисти”, каза още Моци на летището преди заминаването за Дъблин.

При успех срещу съперника във вторник вечер Лудогорец ще играе в третия квалификационен кръг срещу победителя от двойката Динамо Загреб – Шкупи. Двата тима оставиха всичко за реванша, след като завършиха при 2:2.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи:
Instagram: https://go.bnt.bg/instagram
Facebook: https://go.bnt.bg/facebook
LinkedIn: https://go.bnt.bg/linkedin
TikTok: https://go.bnt.bg/tiktok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Анте Шимунджа и Оливие Вердон очакват различен мач срещу Шамрок
Анте Шимунджа и Оливие Вердон очакват различен мач срещу Шамрок
Димитър Ганев: Отиваме на избори през октомври
Димитър Ганев: Отиваме на избори през октомври