НОВИНИ

Мъгливо сутринта, слънчево следобед

bnt avatar logo
от БНТ
05:55, 08.11.2022
Чете се за: 01:35 мин.
У нас
Слушай новината

В часовете преди обяд облачността над страната ще е предимно значителна, а на места в равнините ще е мъгливо. След обяд облачността ще се разкъса и намалее, в отделни райони до предимно слънчево време. Ще духа слаб северозападен вятър. Минималните температури ще бъдат между 6° и 11°, а максималните - между 14° и 19°.

По Черноморието облачността ще е променлива. Преди обяд на места видимостта ще е намалена. Ще духа слаб северозападен вятър. Максималните температури ще са 14°-16°. Температурата на морската вода е 16°-17°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините облачността ще е значителна, а по най-високите върхове ще превали слаб сняг. След обяд валежите ще спрат, а облачността ще се разкъса и намалее. Ще духа умерен запад-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 11°, на 2000 метра - около 5°.

В средата на седмицата повече слънчеви часове ще има в планините и планинските райони, а в равнинната част от страната на много места преди обяд ще бъде мъгливо или с ниска облачност.

В четвъртък ще започне увеличение на облачността и в петък и събота над цялата страна ще е предимно облачно. Повишава се и вероятността за валежи, а максималните температури ще се понижат.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Граничен полицай беше прострелян и загина на място край Елхово
Граничен полицай беше прострелян и загина на място край Елхово
Велосипедист загина след удар от товарен автомобил в Свищовско
Велосипедист загина след удар от товарен автомобил в Свищовско