НОВИНИ

Ники Станоев: В събота вечер ще ми правят компания супер свежарки

Цанка Николова
от Цанка Николова
21:00, 21.01.2022
Чете се за: 02:37 мин.
Общество
Слушай новината

Утре вечер в ефира на БНТ 1 се завръща късното вечерно шоу "Събота вечер с БНТ". Вторият сезон на предаването стартира и с нов водещ - актьорът Николай Станоев. Първите гости са Любо Киров и златното момиче Невяна Владинова, а шоуто започва точно в 21.00 часа.

"Искаш да кажеш, че аз съм несериозен човек и ти изглеждам несериозно ли? Това ли искаш да кажеш? Професор Хачо Бояджиев ми каза същото нещо преди много много време. Не знам дали знаете, но аз започнах от тук - от телевизора Майка. И професорът това ми каза - Николайчо, ти... нема как да стане водещ от теб, не си сериозен", разказва Николай Станоев пред "По света и у нас".

Напълно сериозно обаче Ники сяда в стола на водещия на "Събота вечер с БНТ". С атрактивния обзор на интересни теми от страната и света във всеки епизод той обещава да ви разплаче от смях. Всяка събота вечер на гости на Ники ще бъдат популярни личности. За тях водещият е подготвил необичайни предизвикателства.

"В събота вечер ще ми правят компания супер свежарки. Аз съм искрен техен фен и в същото време те вече са мои приятели. Това е най-ценното нещо, което може да се случи", казва Ники.

"За мен е много важна компанията, в която се намирам и компанията на Ники Станоев ми е супер. Зрителите трябва да очакват много забавление, много истини, които ще излязат от устата на Ники Станоев и на неговите гости", казва певецът Любо Киров.

А в специалната рубрика "Аз само да попитам" Ники ще отговаря на зрителски въпроси от личните си профили в социалните мрежи.

"Ако бях жена, веднага щях да ви кажа защо трябва да гледате "Събота вечер с БНТ": "Защото така". Но ще потискам тези мои... женското в себе си... Ами свежари, защото ще е готино, яко и защото ми е много ценно това нещо, което се случва тук и искам да го споделя с вас", казва Ники.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Валежите спират, но остава много студено
Валежите спират, но остава много студено
Илиан Илиев: Изоставаме във футбола, спрямо други страни
Илиан Илиев: Изоставаме във футбола, спрямо други страни