НОВИНИ

Олимпийските шампионски от ансамбъла проведоха мастърклас с деца в София

златните момичета бнт сме развълнувани бенефиса всичко сън
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
08:47, 01.07.2022
Чете се за: 01:47 мин.
Спорт
Слушай новината

Олимпийските ни шампионки от ансамбъла по художествена гимнастика проведоха вчера втория си мастърклас с деца само в рамките на няколко дни.

След като преди няколко дни бяха в Бургас, вчера Симона Дянкова, Стефани Кирякова, Ерика Зафирова, Лаура Траатс и Мадлен Радуканова проведоха урок и с гимнастички от София.

Програмата на тренировките включваше техники с различни уреди от художествената гимнастика, уроци по танци, както и възможност за разговори, снимки и подаръци от грациите за малките гимнастички. Тренировката завърши и с концерт плюс галаспектакъл.

"Много ни зареждат подобни събития. Децата са страхотни, много се стараят. Личи си, че имат пламък в очите и, че се радват да бъдат тук и могат да се докоснат до нас. Справят се много добре. Ние имаме идея да продължим тези мастъркласове и в други градове. Да имат възможност все повече деца от цяла България да се включат в това начинание", сподели Симона Дянкова.

"Много емоции, смесени в едно. На първо място радост. Децата ни зареждат с много позитивна енергия и се радваме, че успяхме да прекараме целия ден с тях. Накрая успяха и те да се включат в галаспектакъла и това ни прави много щастливи", допълни Стефани Кирякова.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Борисов за изгонените руски дипломати: Правителството има пълната ни подкрепа
Борисов за изгонените руски дипломати: Правителството има пълната ни подкрепа
Васил Велев: Актуализираният бюджен е предизборен
Васил Велев: Актуализираният бюджен е предизборен