НОВИНИ

Пламен Марков: Никога не е стоял въпрос за обединение с ЦСКА 1948

пламен марков никога стоял такъв въпрос обединение цска 1948
bnt avatar logo
от БНТ
18:54, 19.02.2021
Чете се за: 02:25 мин.
Спорт
Слушай новината

Обединение между ЦСКА София и ЦСКА 1948 е невъзможно. Категоричната позиция изрази изпълнителният директор на тима от Българска армия Пламен Марков. Треньорът на ЦСКА - София - Бруно Акрапович пък, не скри надеждата си, че Гриша Ганчев ще размисли и ще продължи да стопанисва клуба.

Евентуално обединение между двата клуба не кореспондира с действията на Марков от последните години, подчерта самият изпълнителен директор на тима от Българска армия.

"Категорично заявявам, че се разграничавам от подобни тиражирани думи, за които ще подчертая, че изобщо не е ставало въпрос. Отдавна сме избрали кое е ЦСКА - истинското. Пет години вече участвам в управлението на този клуб и никога пред мен, а пък и пред ръководството не е стоял такъв въпрос за обединение с новия клуб", категоричен беше изпълнителният директор.

Красен Кралев: Следим с тревога какво се случва в ЦСКА

Марков се надява отборът и Бруно Акрапович да продължат да работят със същия плам и отдаденост. Самият треньор успокои червената общественост, че играчите до момента успяват да се абстрахират от трусовете в последните дни.

"В крайна сметка тази ситуация не е по-лоша от всичко, което ми се е случвало в живота. Този момент трябва да отмине, моята работа е и да вдъхна увереност и спокойствие на играчите. Разбира се - всички се надяваме на положителна развръзка. Каквото и да се случи - ЦСКА ще си остане най-големият отбор в България. Бих казал на собствениците да се върнат на работа и да почнем да работим ЦСКА да стане дори още по-голям клуб", заяви Акрапович.

В чисто спортно-техническо естество утре ЦСКА ще изиграе първи мач без Али Соу в редиците си, а липсата му по всяка вероятност ще бъде запълнена от новото попълнение Жорди Кайседо. В контекста на управленска несигурност утре в ЦСКА предстои Общо събрание.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Вълчев: Учениците се връщат в клас с желание. Настроението е като за първи учебен ден
Вълчев: Учениците се връщат в клас с желание. Настроението е като за първи учебен ден
Започва разпределянето на COVID ваксини към личните лекари. Кой може да се ваксинира сега?
Започва разпределянето на COVID ваксини към личните лекари. Кой може да се ваксинира сега?