НОВИНИ

"Ще те убия" - жената, която твърди, че е заплашена от Христо Шопов, показа видео от спречкването

Айше Сали
от Айше Сали
11:59, 23.02.2024
14870
Чете се за: 01:47 мин.
У нас
Слушай новината

Жената, която твърди, че е заплашена с пистолет от актьора Христо Шопов, е заснела с видео спречкването. На кадрите на Патриша Тийвс се чува репликата "Ще те убия", но не става ясно дали актьорът носи пистолет.

До заплахите се стига след междусъседски спор. Вижда се как пострадалата Патриша Тийвс се обръща към актьора: "Ела, какво ще направиш сега? Ще ме нападнеш ли?". Следва спречкване.

Патриша Тийвс живее в съседство на Христо и Мариана Шопови в столичния квартал "Малинова долина" от няколко години. Твърди, че отношенията ѝ с тях отдавна са обтегнати заради спор за кучета.

Според разказа на Патриша вчера тя паркира колата си пред гаража, а Мариана - съпругата на Шопов, паркира след нея така, че колата на Патриша не може да излезе.

Патриша отива на вечеря с такси и вдига чистачката на автомобила на Мариана. След като се прибира по-късно вечерта вижда своята чистачка счупена и възниква скандал.

"Нейният съпруг, с когото не съм говорила преди, дойде с пистолет и го насочи на 5 см от лицето ми и ми каза, че ще ме застреля. Аз записвах това и те се ядосаха и искаха да ми вземат телефона. Дойдоха навън и ме нападнаха, опитайки се да ми вземат телефона. Той ме блъсна в стената и ме удари, както виждате с юмрук", твърди Патриша Тийвс.

Вижте повече в прякото включване на Айше Сали

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube
Вече може да ни гледате и в TikTok
Намерете ни в Google News

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Много силна конкуренция очаква Любослав Руйков на пистата „Саут Гарда” в Лонато
Много силна конкуренция очаква Любослав Руйков на пистата „Саут Гарда” в Лонато
Руският опозиционер Иля Яшин отправи призив към света
Руският опозиционер Иля Яшин отправи призив към света