НОВИНИ

Симона Пейчева ще води новото предаване „Неделни нюанси“ по БНТ 2

bnt avatar logo
от БНТ
12:28, 27.10.2020
Чете се за: 00:50 мин.
Още
симона пейчева води новото предаване bdquoнеделни нюансиldquo бнт

Симона Пейчева се завръща на екран като водеща на най-новото предаване в ефира на БНТ 2 - „Неделни нюанси“, което ще се излъчи на 1 ноември 2020 г. от 12:30 ч.

„Свикнала съм да бъда пред публика и да показвам какво мога. По това си приличат спортната ми кариера и работата и ми на малкия екран. Обичам телевизията, защото тя ми дава възможност да разкажа всички красиви и интересни истории, към които любознателността ми ме води. Има толкова много интересни хора, чиято работа обогатява обществото ни – ще ги видите в ефира на БНТ 2 в „Неделни нюанси“, казва Симона Пейчева.

Екипът на предаването дава заявка, че ще има по нещо интересно за всеки. Ще срещат зрителите с познати и любими лица от сферата на музиката, киното, театъра, спорта, модата и шоубизнеса. Ще разказват и личните истории на непознати хора с големи сърца. Запазено място в предаването имат и водещи здравни специалисти, консултанти по хранене и персонални треньори, които ще дават ценни съвети и препоръки.

Туристическите дестинации по света и у нас също са в списъка с материалите, които зрителите ще видят.

Гледайте „Неделни нюанси“ всяка неделя от 12:30 ч. по БНТ 2

Симона Пейчева е деветкратна шампионка на България по художествена гимнастика и двукратна световна шампионка. Участвала е два пъти на олимпийски игри - в Атина и в Пекин. В момента е председател и треньор на СКХГ “СиВи Спорт“, в който тренира деца от 5- до 15-годишна възраст.

След спорта, телевизията е другата голяма любов на Симона. ТВ кариерата ѝ започва през 2010 г. като водеща на предаването „Така го правят жените“.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Слънчево време до края на деня
Слънчево време до края на деня
Без COVID-19 в Лудогорец преди гостуването в Австрия
Без COVID-19 в Лудогорец преди гостуването в Австрия