НОВИНИ

Спас Делев: Много лесни голове ни вкараха

Борил Гочев
от Борил Гочев
08:19, 02.08.2023
Чете се за: 02:30 мин.
Спорт
спас делев лесни голове вкараха
Слушай новината

Футболистът на Лудогорец Спас Делев говори след тежката загуба на тима с 1:2 като гост в Словения на местния Олимпия Любляна, която сложи край на мечтите на разградчани за трети път в историята им да стигнат до групите на Шампионската лига.

След края на срещата българският национал сподели, че "орлите" са допуснали твърде леки голове в своята врата, но сега трябва бързо да забравят този двубой и да се фокусират върху следващия.

"За жалост отпаднахме. Много наши грешки допуснахме, много лесни голове ни вкараха. Но животът продължава. Трябва да вдигнем главите и да чакаме следващия мач, за да се поправим. Сега треньорът трябва да ни покаже грешките и да видим кои са хубавите ни моменти днес. Но щом отпадаме, няма толкова хубави неща. Треньорът ще ни покаже къде сме сбъркали. Всичко което можеше да се случи през второто полувреме, се случи. Наистина, разочарованието е огромно. Знаете, че Лудогорец се бори да побеждава всеки мач, да играе в групите на Шампионската лига. Всеки даде максимума, но трябва да си видим грешките, за да си ги поправим и да гледаме напред", заяви Спас Делев.

Нисичкият нападател се появи снощи в игра през втората част и бе в основата на двете най-добри възможности за гол, които се откриха пред Лудогорец след почивката на "Арена Стожице". Първо, негов изстрел се отби от страничния стълб в 88-ата минута, а дълбоко в добавеното време Делев бе повален в наказателното поле и българският първенец получи право да изпълни дузпа, която обаче Кирил Десподов пропусна да реализира и така разградчани отпаднаха от битката за влизане в групите на Шампионската лига.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ЦСКА замина за реванша срещу Сепси, Филип Филипов вярва в обрата
ЦСКА замина за реванша срещу Сепси, Филип Филипов вярва в обрата
Какво следва след отстраняването на съдебния лекар от Стара Загора - говори директорът на болницата проф. Йовчо Йовчев
Какво следва след отстраняването на съдебния лекар от Стара Загора - говори директорът на болницата проф. Йовчо Йовчев