НОВИНИ

Тръмп избра щата Флорида за първия си митинг след лечението си от COVID-19

Емилия Запартова
от Емилия Запартова
11:08, 13.10.2020
Чете се за: 00:38 мин.
По света
Снимка: БГНЕС

Доналд Тръмп официално възобнови предизборната си кампания. Президентът избра щата Флорида за първия си митинг след лечението си от COVID-19.

Привърженици на президента посрещнаха самолета му в Санфорд. Изпълнен съм със сили, каза Тръмп, който смени постоянното си местожителство от Ню Йорк в Палм Бийч, Флорида. Това е един от важните щати за гласовете за Белия дом.

Доналд Тръмп е готов на дебат на открито

Тръмп продължава да изостава от кандидата на демократите Джо Байдън. Той заяви, че според лекарите има имунитет, и че би целунал всеки. Привържениците му стояха един до друг без дистанция. Президентът хвърли няколко маски в публиката. Той увери събралите се, че скоро ще има ваксини и предстоят най-важните избори в историята на Съединените щати.

Доналд Тръмп, президент на САЩ: Здравейте всички! Здравей, Орландо, здравей, Санфорд. Страхотно е да съм с вас. Страхотно е да се върна обратно. Колко много хора! Знаете ли, нашият съперник Спящия Джо проведе митинг днес и на практика никой не се появи. Не знам какво става, Спящи Джо! Но е страхотно да се върна у дома в щата Флорида за официалното ми завръщане в кампанията".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
КПКОНПИ спечелила дела за незаконно придобито имущество за над 5,5 млн. лева
КПКОНПИ спечелила дела за незаконно придобито имущество за над 5,5 млн. лева
Тайсън Фюри отписа Дионтей Уайлдър за трети мач
Тайсън Фюри отписа Дионтей Уайлдър за трети мач