НОВИНИ

Валдас Дамбраускас: Много съм разочарован

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:14, 25.08.2021
Чете се за: 02:47 мин.
Спорт
валдас дамбраускас съм разочарован
Слушай новината

Наставникът на Лудогорец Валдас Дамбраускас сподели след двубоя срещу Малмьо, че е останал доволен от показаното от неговия тим, но очаквано заяви, че не е удовлетворен от резултата.

Българският шампион надигра този на Швеция с 2:1 на своя "Хювефарма Арена", но това се оказа недостатъчно за "орлите", които с общ резултат 2:3 трябваше да се сбогуват с надеждите си за участие в групите на Шампионската лига.

След двубоя Дамбраускас все пак отдаде дължимото на Малмьо и заяви, че поражението в Швеция се е оказало решаващо за крайния изход от сблъсъка.

"Поздравления за Малмьо, те са добър отбор. След първия мач днес видяхме различен Лудогорец. Бяхме по-добри във фазите на играта. Поражението в Швеция се оказа решаващо. Днес излязохме да поправим щетите и направихме всичко, което можем. Вкарахме два гола, натиснахме съперника, но нямахме последния пас. Малмьо е качествен съперник и наказват всяка една грешка. Победихме, но не сме доволни", започна литовецът.

44-годишният специалист разкри още, че е разочарован от загубата, но се надява отборът да продължи да израства с всеки изминал мач в Лига Европа и да атакува отново Шампионската лига през следващата кампания.

"Отборът ни е от 23-ма играчи, имаме достатъчно добри футболисти. Много съм разочарован, имаме само една загуба от началото на сезона. Имаме големи амбиции, тези промени ще направят отбора по-добър. Сега ни трябват нови цели в Лига Европа и да израснем мач по мач. Имаме голям респект към всеки един съперник, дано имаме шанс следващия сезон", заяви Дамбраускас.

Накрая наставникът на разградчани благодари на феновете за подкрепата и допълни, че ще се опита да ги зарадва в края на сезона.

"Влизане в групите на Шампионска лига беше приоритет, но, за жалост, това няма да се случи този сезон. Феновете ни подкрепиха, за което им благодаря. Доволен съм колко хора дойдоха. Не е краят на света това поражение, ще опитаме да поставим усмивки на лицата на привържениците в края на сезона", завърши литовският специалист.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Атанас Атанасов: Има проблем с машините за гласуване
Атанас Атанасов: Има проблем с машините за гласуване
Десислава Атанасова: Изходът е да се върне възможността да се гласува и с хартиени бюлетини
Десислава Атанасова: Изходът е да се върне възможността да се гласува и с хартиени бюлетини