НОВИНИ

АРТщрихи с Галя Крайчовска

Ян Енглерт вече е носител на почетната степен Доктор хонорис кауза на НАТФИЗ. Актьорът от легендарния „Осъдeни души” е 21-та знаменита личност с почетното звание.

Галя Крайчовска
от Галя Крайчовска
11:00, 23.03.2019
Чете се за: 00:34 мин.
Още

Камен Донев ни въвежда във филмовия „Уют”. Дебютният му игрален филм вече е в киномрежата. Актьорът, който не спира да пълни залите с авторските си спектакли, се престраши да премине и кинобариерата. Камен Донев влезе в ролята на режисьор в екранната история „Уют”. Силно актьорско съзвездие го подкрепя в начинанието. Героите влизат в сложни семейни взаимоотношения - парите, съседите, бъдещето, претенциите и разминаването - разбира се, с усмивки и намигване, които познаваме и очакваме.

В „Безкрайните пространства на спомена” ни пренася галерия "Арте". Иван Димов разпръсква цветната светлина с топлината и ярките моменти от детството, вълшебствата и неоградените пространства и новите уроци.

БТР потегли на европейско турне. След началото в Прага, музикантите потеглят към Германия, Италия, Франция, Испания. Финалът на евротурнето е на 13 април във Валенсия. БТР акцентират върху новия си албум „Невидими стени”. Подготвят и нов клип, след успешните „Невидими стени” и „Моята сила”. Кое е новото заглавие с видеоистория, ще стане ясно на 19 април, когато е премиерата.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Хербицид, обявен за канцерогенен в САЩ, масово се използва у нас
Хербицид, обявен за канцерогенен в САЩ, масово се използва у нас
Разбивката за цената на бензина може да не е на всяка касова бележка, а онлайн
Разбивката за цената на бензина може да не е на всяка касова бележка, а онлайн