НОВИНИ

Български рок разтърси Рила

Български рок разтърси курорта Боровец. Музикалният фестивал "Боро Рок", който превърна курорта в новата сцена на рока, за трета поредна година е част от събитията в програмата на Боровец по случай 120 години от създаването му. До късно снощи на сцената под звездите бяха "Сигнал", вечната черна овца Звезди и много други любителски рок групи.

Диана Миткова
от Диана Миткова
12:17, 14.08.2016 (обновена)
Чете се за: 00:42 мин.
Още

Китарни рифове, звук на жица, як бас и много настроение завладяха рок феновете в подножието на една от ски пистите в Боровец. А сцената с оборудване на високо ниво всяка година дава шанс на любителски рок групи да подгреят публиката преди великани като група "Сигнал", Звезди вече от група "Аналгин" и група "Еридан".

Владимир Георгиев - кмет на Самоков
"Каним наистина много добри групи и младите е много важно да усетят и да се докоснат до тях. Хората, които търсят алтернатива на морето, сред чистия въздух, сред природата да получат и едно духовно удовлетворение и от музиката, от всичко което представяме като програма на Боровец."
Благовеста Томова - председател на Съюза на хотелиерите в Боровец
"Идеята на съюза на хотелиерите и собствениците в Боровец е с активна лятна програма да привличаме все повече гости и Боровец наистина да бъде един целогодишен курорт, какъвто заслужава да бъде."

Още от ранния следобед феновете на неостаряващия рок се насладиха на естествената акустика на откритата сцена. Лазерно шоу пък допринесе за вечерната атмосфера.

Любителите на по-хард звученето се забавляваха до късните часове. А за финал група "Сигнал" изпълниха любимите вечни парчета.

И догодина, организаторите обещават уникално рок изживяване в духа на планината.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Премиерът Бойко Борисов ще се срещне със зам.-председателя на ВК на НАТО
Премиерът Бойко Борисов ще се срещне със зам.-председателя на ВК на НАТО
Деца четат на открито в София
Деца четат на открито в София