В Деня на киселото зеле, 3 ноември, един интелектуалец опита различни начини да се сдобие с родния деликатес. Ще успее ли да си купи от пазара, или ще се опита да го направи в домашни условия, разказва репортерът Теодор Стамболиев от Русе.
Video Player is loading.
Текущо време 0:00
/
Продължителност -:-
Заредено: 0%
0:00
Тип на потока НА ЖИВО
Оставащо време --:-
1x
Глави
descriptions off, selected
Субтитри, opens subtitles settings dialog
Спряни субтитри, selected
This is a modal window.
Видеото не може да бъде заредено заради проблем със сървъра или мрежата или защото този формат не е поддържан.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
Субтитрите са автоматично генерирани и може да съдържат неточности.
Киселото зеле може да предотврати в голяма степен раковите заболявания. Това каза в студиото на "Денят започва" диетологът проф. Донка Байкова. В сезона на вирусите традиционната за родната трапеза храна е естествено лекарство.