НОВИНИ

Изложение на шоколад се провежда за втори ден в София

Столичният „Интер експо център“ прилича на истински замък, а шоколадът в различни комбинации е наслада за очите и истинско кулинарно удоволствие.

Цанка Николова
от Цанка Николова
09:02, 11.03.2018
Чете се за: 00:52 мин.
Още

Над 350 вида в нестандартни комбинации и днес очакват посетителите на фестивала. Повече за изненадите ще ни разкаже Галя Крайчева, която е част от организацията на събитието.

Галя Крайчева: Тук ще се види абсолютно всичко, което може да се види в шоколадова форма - пуканки с киноа в шоколад, зелен, син, розов, шоколад, със син кортоф, със солен карамел... Със сигурност мен най-много ме впечатляват големите фигури, изваяни от шоколад.

Има добавен и 3D принтер за шоколад.

;

Шоколадовото изложение е истински рай за всеки любител на шоколада, и дори хората на диета, не могат да устоят. Ако искате да се потопите в насладата от вкусове мжое да дойдете тук от 10 до 6 часа довечера.

;

Освен тези иновации, посетителите вчера бяха впечатлени и от шоколадовите бижута и различните вкусове.

Дани: А едно от нещата, които гледахме в началото беше шоколад с печен карамел. Това беше едно от нещата, които беше интересно като вкус, хубаво и досега не сме пробвали такова нещо. Има доста интересни предложения - натурални шоколади, сладоледи, макарони. Решихме просто почивния ден да го запълним с нещо сладко и приятно.
Гергана: Тук има един човек, който прави, например, шоколад със синьо сирене и е страхотно. И много ми хареса различните бейкъри тук, които правят много красиви торти и шоколади.
Аксиния :Идвахме и миналата година и много ни хареса, много е сладко и хубаво, и на моето момиченце му е много приятно.
Вики: Всички шоколадови неща ми харесаха, много са хубави и интересни.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Мащабни спортни инициативи в Русе
Мащабни спортни инициативи в Русе
Цените на имотите в цялата страна бележат плавен ръст от 6% до 8%
Цените на имотите в цялата страна бележат плавен ръст от 6% до 8%