НОВИНИ

"Луда нощ по френски" на сцена за стотен път

Постановката "Луда нощ по френски" ще отбележи стотното си представление. В комедията участват Латинка Петрова, Вяра Табакова, Васил Драганов и други.

Андреа Драганова
от Андреа Драганова
22:50, 30.01.2017
Чете се за: 00:39 мин.
Още

"Луда нощ по френски" с оригинално заглавие Анна Бижуто на Марк Камолети се играе вече над 10 години с невероятен успех. Освен голямата Латинка Петрова, в състава са все имена от Народния театър.

Вяра Табакова: "Наистина една много бляскава комедия, с много забавни обрати и с много сърцата актьорска игра."

Постановката е създадена в Държавния Пътуващ Театър, а режисьор е актьорът Стефан Къшев. Театърът обаче прекратява своята дейност и само огромното желание на актьорите да играят този спектакъл позволява неговият живот да продължи.

Васил Драганов: "За щастие вече втори сезон сме под крилото на театър "Сълза и смях" и обикаляме цялата страна. За миналия сезон имаме 27 представления, изиграни навсякъде в България, хубаво е че повтаряме, просто искат да ни видят за втори път!"

Зрителите посрещат своите любимци от малкия, големия екран и театъра с огромна любов.

Вяра Табакова: "Публиката най-много цени истинската, жива игра. Когато дадеш любов, получаваш любов. Това е разковничето!"

На 4-ти февруари на откритата сцена на театър "Сълза и смях" актьорите ще излязат за представление номер 100 на "Луда нощ по френски".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
​Днес изтича валидността на годишните винетки за 2016 година
​Днес изтича валидността на годишните винетки за 2016 година
Тръмп е готов да изкара САЩ от споразумението за климата
Тръмп е готов да изкара САЩ от споразумението за климата