НОВИНИ

Борислав Великов: В понеделник получаваме мандата и го връщаме веднага!

След проведените предварителни разговори с ГЕРБ и предстоящите с Патриотите и БДЦ при нас надделяват мненията, че тези разговори са достатъчни и в понеделник получаваме мандата и го връщаме веднага! Това заяви в предаването "Още от деня" беше зам.-председателят на Парламентарната група на РБ доц. Борислав Великов.

bnt avatar logo
от БНТ
19:02, 07.12.2016
Чете се за: 00:23 мин.
У нас

Доц. Великов уточни, че президентът преценява на коя партия да връчи третия проучвателен мандат. "Очевидно има добра оценка за работата на Реформаторския блок за тези две години. Ние също приемаме тази оценка", заяви Великов.

Предстои събиране на Изпълнителния съвет и парламентарната група за да се реши кой ще отиде в понеделник при президента. Най-вероятно Найден Зеленогорски ще е човекът, който ще върне мандата .

Великов подчерта, че се отнасят с уважение към президента Плевнелиев и към тази процедура, която той изпълнява. От страна на реформаторите няма да има колебание в понеделник да се водят отново разговори с политически партии, всички разговори ще се проведат предварително преди срещата с президента.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
​Сирийските бунтовници призоваха за незабавно примирие в Алепо
​Сирийските бунтовници призоваха за незабавно примирие в Алепо
Стопани в Силистренско предпазват овошки от измръзване
Стопани в Силистренско предпазват овошки от измръзване