НОВИНИ

Александра Сърчаджиева: Болката остава завинаги, просто човек се научава да живее с нея

bnt avatar logo
от БНТ
10:48, 12.06.2021
Чете се за: 02:17 мин.
Още
Слушай новината

Александра Сърчаджиева разкрива душата си пред публиката в новия си спектакъл "На живо", създаден по събития от нейния личен живот. Премиерата е след броени дни, а какви са вълненията - сподели самата актриса в "Денят започва с Георги Любенов".

Много се вълнувам и много ме е страх, защото всичко започна като една мечта, очакване нещата да се случат и - ето сега... Много ме е страх дали ще се справя, защото наистина искам да покажа себе си - такава, каквато хората не ме познават, с моите битки, сподели Сърчаджиева.

Хората ще чуят неща, които са вътре в моето сърце от години и които никога не съм казвала през живота си, допълни тя.

Смятам, че ще помогна на себе си чисто емоционално, защото много се стегнах, когато Иван си отиде и трябваше да го направя, защото имам дете, призна Александра за момента, в който загуби своя любим и баща на дъщеря ѝ - актьорът Иван Ласкин. Обаче много вярвам, че освен на себе си, чисто емоционално ще помогна и на някой друг, допълни Сърчаджиева.

Човек трябва да е наясно, че винаги има някой друг, на когото му се случват много по-гадни и по-страшни неща. Разбира се, за всеки човек неговите трагедии са най-гадни, но в крайна сметка, това е животът, животът е едно колело, смята актрисата.

Не знам какво означава да надмогнеш страданието. Болката остава завинаги, просто човек се научава да живее с болката. Това, че времето лекува, според мен са пълни глупости, когато човек ти липсва, това е за цял живот, категорична е актрисата.

Вижте целия разговор с Александра Сърчаджиева във видеото

Гледайте повече теми от "Денят започва с Георги Любенов"

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Златен медал за България при откриването на Мултиевропейското по таекуондо
Златен медал за България при откриването на Мултиевропейското по таекуондо
Отпускат нови 55 млн. лева за фирми, засегнати от мерките
Отпускат нови 55 млн. лева за фирми, засегнати от мерките