НОВИНИ

Десподов: Бяхме търпеливи и наказахме Шахтьор

десподов бяхме търпеливи наказахме шахтьор
Снимка: ПФК Лудогорец
bnt avatar logo
от БНТ
07:16, 14.07.2021
Чете се за: 01:35 мин.
Спорт
Слушай новината

Единственият голмайстор в реванша между Лудогорец и Шахтьор Солигорск Кирил Десподов е уверен, че тимът му може да изненада всеки един съперник.

Лудогорец се класира за втория предварителен кръг на Шампионската лига. "Орлите" победиха с 1:0 в реванша Шахтьор Солигорск и с общ резултат от 2:0 продължават напред в турнира.

“Шахтьор затваряше пространствата между линиите преди почивката. През второто една контраатака и ги наказахме. Това е нашата сила. Трябваше да бъдем търпеливи и дисциплинирани. Ние контролирахме мача през цялото време. Чакахме да се оголят малко и ги наказахме на контраатака, което е нашата сила”, сподели Десподов.

“Можем да изненадаме всеки един отбор. Благодаря на Каули, а също така и на Кахлина, който чу какво му викаме и хвърли бързо топката”, каза още българският национал.

За разградчани предстои мач за Суперкупата на България срещу ЦСКА. Двубоят ще се изиграе на 17 юли, събота, от 20.30 часа на Националния стадион „Васил Левски“ в столицата.

“Сега ще се порадваме на победата, а от утре ще мислим за събота. Няма да е лесен мач, финал е и ще се хвърлим. Важното е да се подготвим за мача с ЦСКА”, каза Десподов.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Как се справят с жегите в Русе?
Как се справят с жегите в Русе?
Гореща вълна до края на седмицата, после идват валежите
Гореща вълна до края на седмицата, после идват валежите