НОВИНИ

До два дни ще има нови указателни знаци в участъка на ремонта на "Тракия"

Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
12:13, 04.02.2021
Чете се за: 01:40 мин.
У нас
Слушай новината

До два дни ще има нови указателни знаци с информация за обходния маршрут, който трябва да се използва заради започналия ремонт в двете платна на участък от автомагистрала "Тракия". Причината са многото сигнали от страна на пътуващите. Според тях трудно се ориентират къде трябва да се отбият за Стара Загора и Бургас и пропускат обхода.

"Веднага след бензиностанцията на 168-и км порталната рамка ще бъде подменена вдругиден табелата се изработва и ще бъде ясно и видимо от много далече къде е точно отбивката. Това е на 168-и км", обясни инж. Стоян Беличев - директор на Автомагистрали ЕАД.

"Ясно е, достъпно е, ние информирахме два дни по-рано. Просто молим, апелираме шофьорите с адекватна скорост при движение и сигнализацията, поставена както трябва да бъде", каза Даниел Иваничков - директор Дирекция поддържане на пътна инфраструктура - АПИ.

Част от "Тракия" остава затворена до март - в коя отсечка е ремонтът

Проектът за временна организация предвижда отбиването на Оризово, слизането по второкласния път, който е за Плодовитово; след това качване Чирпан-Изток, който е към Бургас; след това, който е за Стара Загора продължава по второкласния път до входа на Стара Загора.

Репортер: Нели Ангелова

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ВМРО не изключва самостоятелно явяване на изборите
ВМРО не изключва самостоятелно явяване на изборите
ЦСКА задържа Тиаго въпреки сериозния интерес от чужбина
ЦСКА задържа Тиаго въпреки сериозния интерес от чужбина