НОВИНИ

Фалшив профил на ВиК-Варна призовава хората да не ги безпокоят по телефона

bnt avatar logo
от БНТ
12:31, 20.08.2021
Чете се за: 01:37 мин.
Регионални
Слушай новината

Съобщение във Фейсбук профил с логото на ВиК-Варна предизвика гневни коментари сред жителите на града. В него абонатите без вода учтиво се призовават да не безпокоят по телефона служителите на дружеството, тъй като те нямали време и търпение да изслушат всички и нищо не може да се направи, докато водата не бъде пусната.

Само за няколко часа под съобщението във Фейсбук се появиха десетки гневни коментари. Отговорът на ВиК-Варна не закъсня.

“И ние бяхме изненадани сутринта като прочетохме какво се случва във Фейсбук. Трябва да кажа на всички наши потребители на Варна и Варненска област, че ние в тези мрежи, които са, Фейсбук и други такива, нямаме никакви публикувани наши сайтове. Сезирали сме прокуратурата, МРРБ, полицията и ще се надяваме тези хора да бъдат разкрити”, заяви директорът на ВиК-Варна Валентин Вълканов.

Шегаджии предположиха, че фалшивият профил е дело на недоволни граждани. В част от квартал “Възраждане” няма вода от два дни, но на хората не им е до шеги.

От ВиК-Варна заявиха, че жителите на града могат да черпят точна информация единствено от официалния сайт на дружеството, а не от социалните мрежи.

Репортер: Деян Михайлов

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Христо Сточиков изригна във Фейсбук: Защо УЕФА не задължава за ВАР в плейофа
Христо Сточиков изригна във Фейсбук: Защо УЕФА не задължава за ВАР в плейофа
Депутатите питат ЦИК може ли да се провеждат избори 2 в 1
Депутатите питат ЦИК може ли да се провеждат избори 2 в 1