НОВИНИ

Фикрет Ереджебов пред БНТ: Представихме се отлично на европейското в Пореч (ВИДЕО)

bnt avatar logo
от БНТ
15:13, 15.04.2024
Чете се за: 02:00 мин.
Спорт
Слушай новината

Един от треньорите в националния отбор по бокс за младежи Фикрет Ереджебов застана пред камерата на БНТ след чудесното представяне на родните състезатели по време на европейското първенство за подрастващи в Пореч, Хърватия.

В хода на шампионата българските представители заслужиха общо четири медала - един златен, един сребърен и два бронзови - и по този начин заслужиха 8-ото място в класирането по отличия.

"Това е един голям успех за краткия 15-дневен лагер, който успяхме да проведем като подготовка. Момчетата все пак обаче тренират и по клубовете си, така че смятам, че се представихме отлично. Не съм очаквал подобно нещо - имаме един европейски шампион, един вицешампион и двама бронзови медалисти. Другите момчета също имаха своите шансове да вземат медали, но знаете как е със съдийските решения в бокса", коментира наставникът.

"Финалната среща на Викторио беше много напрегната. Вечерта преди мача се избръснах за късмет, а след него, когато се погледнах в огледалото си казах: "Аз съм брадясал". Наистина всички тези момчета са страхотни. Сега ни предстои един турнир в Косово, на който ще вземем момчетата с по-малко опит, за да ги обиграем. След това ни предстоят Балканиада, мемориалният турнир "Емил Жечев", а в края на годината има и световно първенство", сподели още Ереджебов пред нашата камера.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Седмицата в снимки: 9 -15 април
Седмицата в снимки: 9 -15 април
Преди влизането ни в еврозоната: Близо 6 млн. банкноти в лева са в обращение
Преди влизането ни в еврозоната: Близо 6 млн. банкноти в лева са в обращение