НОВИНИ

Футболните национали се събират на лагер на 9 октомври

"Лъвовете" започват идната седмица подготовката си за европейската квалификация срещу Литва (14 октомври) и приятелския двубой срещу Албания (17 октомври)

футболните национали събират лагер октомври
Снимка: startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БФС
13:16, 06.10.2023
Чете се за: 01:55 мин.
Спорт
Слушай новината

Българският национален отбор по футбол ще стартира подготовка за предстоящите двубои – европейската квалификация срещу Литва (14 октомври) и приятелския двубой срещу Албания (17 октомври) - в понеделник (9 октомври) на Националната футболна база „Бояна“, обявиха от БФС.

В същия ден от 18:45 ч. „лъвовете“ ще проведат тренировка в Дома на футбола, като тя ще бъде открита за представителите на медиите в първите 15 минути. Половин час по-рано трима футболисти ще отговорят на журналистически въпроси.

Пресконференцията на селекционера Младен Кръстаич преди двубоя срещу Литва ще се състои на 13 октомври (петък) от 19:00 ч. на Националния стадион „Васил Левски“, а в 19:30 ч. отново там националите ще проведат и официалната си тренировка, която ще е открита за журналисти в първия четвърт час.

Гостите от Литва ще проведат своята пресконференция от 17:30 ч., а половин час по-късно ще стартира и официалното им занимание.

Два дни след двубоя срещи прибалтийците - на 16 октомври - България ще отлети за Тирана в 11:00 ч. с полет от летище "София", а в същия ден от 17:30 ч. местно време ще започне брифингът на Младен Кръстаич преди двубоя. Половин час по-късно „лъвовете“ ще проведат официалната си тренировка на ст. „Арена Комбетаре“.

Националите ще се завърнат в България веднага след проверката срещу "двуглавите орли" около полунощ на 17 срещу 18 октомври.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Тийнейджър заплаши с пистолет съученици в клас
Тийнейджър заплаши с пистолет съученици в клас
Треньорът на Сакраменто: Везенков е наистина надарен в нападение, много е умен
Треньорът на Сакраменто: Везенков е наистина надарен в нападение, много е умен