НОВИНИ

Гимнастичките от ансамбъла нямат търпение да покажат новите композиции

гимнастичките ансамбъла нямат търпение покажат новите композиции
Снимка: БНР
bnt avatar logo
от БНТ
16:10, 04.10.2023
Чете се за: 02:27 мин.
Спорт
Слушай новината

Гимнастичките от ансамбъла по художествена гимнастика - Женина Трашлиева, София Иванова, Камелия Петрова, Рейчъл Стоянов, Радина Томова - заедно със своя треньор Весела Димитрова взеха участие в пресконференцията по повод избора им за отбор №1 на месец август, след като помогнаха на България да триумфира с отборната титла на световното първенство във Валенсия.

По време на брифинга Димитрова разкри, че се подготвят нови композиции за следващия сезон, а състезателките ни споделиха, че вече нямат търпение да ги представят за пръв път през публика.

"Наистина имаме много нови елементи. Продължаваме да работим, мотивирани сме много, все пак предстои олимпийска година. Смятам, че всяка една от нас ще даде 100 процента от себе си. Съчетанията стават страхотни и просто трябва много работа", заяви Женина Трашлиева.

"Наистина сме много мотивирани. Нямаме търпение да си покажем съчетанията като ги изработим и се надяваме да се харесат на всички", допълни Рейчъл Стоянов.

В същото време българските състезателки коментира още изявлението на своя наставник Весела Димитрова, че тя повече няма да прави компромиси с избора си на окончателната група от гимнастички.

"Всяка една ще се бори максимално за мястото си в отбора. Смятам, че понякога се налага тези неща да се случват. Трябва да се види кой с кой ще си пасне, за да се получат нещата, защото това е една много важна година и защитаваме името на България и на олимпийските шампионки", сподели Камелия Петрова.

"Всяка ще се бори за мястото си в отбора, който ще представя България на олимпийските игри и смятам, че с много труд ще успеем", добави Радина Томова.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Кола се обърна по таван на "Симеоновско шосе" в София (ВИДЕО)
Кола се обърна по таван на "Симеоновско шосе" в София (ВИДЕО)
Условна присъда за 18-годишно момиче, търгувало с гласове на изборите през април
Условна присъда за 18-годишно момиче, търгувало с гласове на изборите през април