НОВИНИ

Конър Макгрегър у нас: Очаквам голямо шоу на MAX Fight! Искам да науча всичко за България (ВИДЕО)

При пристигането си на летище "София" легендарният ирландски ММА боец сподели, че планира своето завръщане в октагона на UFC догодина и не отписа възможността отново да се бие за титла

конър макгрегър нас очаквам голямо шоу max fight искам науча всичко българия видео
Снимка: startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
08:31, 19.10.2023
Чете се за: 03:07 мин.
Спорт
Слушай новината

Легендарният ММА боец Конър Макгрегър пристигна в България в сряда вечер, като ирландецът е специално у нас, за да присъства на бойната галавечер MAX FIGHT 56, която ще се проведе днес в столичната "Арена София".

"Очаквам голямо шоу на MAX Fight! Елате в залата", бяха първите думи на Макгрегър пред репортерите на летище "София".

Бившият носител на поясите в лека и полулека категория на UFC разкри още, че познава бившия играч на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов, който минути по-рано пред камерата на БНТ поздрави ММА боеца по случай идването му у нас.

"Футболиста Бербатов ли? О, да, познавам го. Може би ще се видим на шоуто вечерта. Вълнувам се, че ще гледам на живо битките на MAX Fight. Тук в България хората обичат да се състезават и да гледат ММА. Знам, че София има история в бойните спортове и бойните изкуства - градът домакинстваше на аматьорски шампионат по ММА и мои съотборници се състезаваха тук. Вълнувам се много", коментира Конър Макгрегър.

Роденият в Дъблин състезател разкри още какво знае за България, разкривайки, че иска да научи всичко за нашата страна по време на престоя си в София.

"Знам кой е Кубрат Пулев, но аз съм ММА боец. Може да се боксирам отново, но аз обичам кикове, да използвам граплинг. Не следя толкова бокса, макар че и Канело Алварес искаше да се бие с мен, но аз съм ММА боец", заяви Конър Макгрегър.

"Не познавам Багата, но искам да науча всичко за България. Когато си тръгвам, може да ме питате отново неща за страната и със сигурност ще ви кажа много повече", допълни той.

Накрая легендарният ирландец сподели пред родните репортери, че планира завръщане в октагона на UFC догодина и не изключи отново да се бие за титла.

"Толкова много съм постигнал в кариерата си, така че защо да не прибавя още един пояс. Надявам се следващата ми битка да бъде възможно най-скоро. Нещата се развиват добре, обратно съм в антидопинговата програма и съм готов да се бия скоро. Със сигурност ще атакувам титлата", завърши Конър Макгрегър.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Мирела Райкова с кон Бруклин от ЕК "Конкур" е държавен шампион по обездка
Мирела Райкова с кон Бруклин от ЕК "Конкур" е държавен шампион по обездка
27 организации във военноморското учение "БРИЗ 2023" (Снимки)
27 организации във военноморското учение "БРИЗ 2023" (Снимки)