НОВИНИ

Левски с тренировки във вторник и сряда преди реванша с Апоел Беер Шева, "сините" пускат билетите утре

Борил Гочев
от Борил Гочев
20:25, 14.08.2023
Чете се за: 02:10 мин.
Спорт
левски тренировки вторник сряда реванша апоел беер шева сините пускат билетите
Снимка: ПФК Левски
Слушай новината

Отборът на Левски обяви програмата си за следващите няколко дни, предхождащи реванша от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите срещу израелския Апоел Беер Шева.

Двубоят на стадион "Георги Аспарухов" е този четвъртък (17 август) от 20:00 часа, след като в първата среща двата тима завършиха при резултат 0:0.

В дните до срещата "сините" ще проведат две тренировки, като във вторник (15 август) заниманието ще стартира в 19:00 часа и ще бъде изцяло открито за фенове и журналисти, а ден по-късно футболистите тренират от 18:30 и ще могат да бъдат наблюдавани само в рамките на първите 15 минути.

Традиционната пресконференция на старши треньора Николай Костов преди мачът с вицешампионът на Израел ще се проведе в сряда (16 август) от 18:00 часа.

Междувременно, от ПФК Левски обявиха, че в 12:00 часа във вторник стартира и свободната продажба на билети за срещата с Апоел Беер Шева, като пропуските могат да бъдат закупени в официалния магазин на клуба и на касите пред Сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов" всеки ден до 19:14 часа, както и в мрежата на Eventim и онлайн до изчерпване на количествата.

"В деня на мача, билети ще се продават от 10:00 часа до края на първото полувреме в официалния магазин на ПФК Левски и на касата пред Сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов" и от 16:00 часа до края на първото полувреме на касите на улица "Тодорини кукли" и на Арката пред Сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов", уточняват от "Синия клуб"

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Юристи: Незаконно е отнемането на автомобил без влязла в сила присъда
Юристи: Незаконно е отнемането на автомобил без влязла в сила присъда
"Фабриката за бебета" на остров Крит - как се набират кандидатки за сурогатни майки?
"Фабриката за бебета" на остров Крит - как се набират кандидатки за сурогатни майки?