НОВИНИ

Лучано Спалети: Достави ми удоволствие да видя как целият стадион се бори с отбора тази вечер

Неаполитанци стигнаха само до 1:1 у дома срещу Милан, след като преди седмица загубиха с 0:1 на “Джузепе Меаца”

лучано спалети достави удоволствие видя целият стадион бори отбора вечер
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
10:04, 19.04.2023
Чете се за: 02:35 мин.
Спорт
Слушай новината

Треньорът на Наполи Лучано Спалети беше много ядосан след отпадането на тима на 1/4-финалите в Шампионската лига. “Партенопеите” стигнаха само до 1:1 у дома срещу Милан, след като преди седмица загубиха с 0:1 на “Джузепе Меаца”. Според Спалети отборът му е трябвало да получи дузпа преди почивката за нарушение на Рафаел Леао срещу Ървинг Лосано.


“Поздравявам Милан. Ние също направихме много силна кампания в Шампионската лига. Днес си платихме за липсата на опит. Съперникът пропусна дузпа, но тя можеше да бъде избегната. Същото важи и за гола на Милан. Той падна при единственото опасно влизане в наказателното ни поле. Иначе играхме достатъчно балансирано и изцяло контролирахме топката”, коментира Спалети.


Имаше очевидна дузпа срещу Лосано. Той си усука глезена, видя се на повторенията. Ритнаха го в крака и не разбирам как съдията не видя какво се случи. Това не е контакт, а удар. И после хората казват, че постоянно се оплакваме…”, не скри недоволството си треньорът на Наполи.

Съдия на мача в Неапол беше полякът Шимон Марчиняк, който свири и финала на Световното първенство в Катар преди няколко месеца.

"Може би малко сме извън форма. Осимен се бори до края, но той тренира едва от три дни. А и преди такива мачове тренировките не са с голяма интензивност. Загубата в първенството от Милан (б. а. - с 0:4) не ни смути, не. Но паузата в първенството - да, защото трима играчи се върнаха с контузии, а други бяха много уморени", каза още Спалети.

"Това не е извинение. По време на тези два мача направихме добри неща и ми достави удоволствие да видя как целият стадион се бори с отбора тази вечер", завърши Лучано Спалети.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Андрей Цеков от ПП-ДБ положи клетва в 49-ото НС
Андрей Цеков от ПП-ДБ положи клетва в 49-ото НС
Авария остави голяма част от Пловдив без интернет и телевизия
Авария остави голяма част от Пловдив без интернет и телевизия