НОВИНИ

Любов под ключ: Защо двама влюбени се закопчаха с белезници един за друг

Джанан Дурал
от Джанан Дурал
20:27, 12.03.2021
Чете се за: 02:22 мин.
Още
Слушай новината

Една история за любов - млада двойка от Украйна доказа, че си струва да се бориш за партньора си. И че понякога, за да го задържиш, може дори да се завържете един за друг.

"Казвам се Вика", представя се тя.

"А аз съм Александър. Ние сме двама влюбени, които се завързаха с белезници на Свети Валентин", казва той.

Вика и Александър - от Харков, Украйна. Заедно са от години, но усетили, че напоследък връзката им е разклатена. Предприемат необичаен ход - решават да се закопчаят с белезници един за друг. Планират да прекарат така три месеца, а любовния си експеримент ежедневно споделят в профила си в Инстаграм.

"Често се карахме, казвахме си тежки думи и дори се разделяхме няколко пъти. Имаше седмици, в които поне два-три пъти си казвахме, че това е краят. Отдалечихме се един от друг. И един ден, по време на поредния скандал с Вика, на заплахата ѝ, че ме напуска, отвърнах - ще те завържа за себе си", разказва Александър Кудлай.

Вика първоначално не харесала идеята, но после решила да ѝ даде шанс. Сега двамата влюбени са заедно 24 часа, 7 дни седмично. Експериментът им е привлякъл интереса на хиляди хора в интернет, а коментарите са полярни - от възторг по тази романтична идея, до пълно отрицание.

"И сега имаме противоречия, но вече подхождаме различно към проблемите - просто замълчаваме, а когато ни мине след няколко часа - обсъждаме въпроса", обяснява Александър.

"През изминалия месец се научих да разсъждавам по-трезво. Опитвам се да си налагам самоконтрол. Защото не го ли направя - става взривоопасно", споделя Вика Пустовитова.

Гълъбчетата от Харков имат съвет към всички двойки, които искат да спасят връзката си - да се уважават взаимно, да бъдат толерантни и да се изслушват. А дори в любовта свободата да е задължителна, понякога временното й поставяне под ключ може да се окаже единственото спасение.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Къде в Европа е спряна ваксинацията с "Астра Зенека"
Къде в Европа е спряна ваксинацията с "Астра Зенека"
Кузманов получи уайлд кард за квалификациите на ATP 500 турнира в Дубай
Кузманов получи уайлд кард за квалификациите на ATP 500 турнира в Дубай