НОВИНИ

Младен Кръстаич пред БНТ: Резултатът срещу Литва не е важен, искам момчетата да си стъпят на краката

младен кръстаич бнт резултатът литва важен искам момчетата стъпят краката
bnt avatar logo
от БНТ
18:50, 17.10.2023
Чете се за: 02:02 мин.
Спорт
Слушай новината

Селекционерът на българския национален отбор по футбол Младен Кръстаич даде интервю пред БНТ, в което сподели очакванията си за приятелския двубой срещу Албания.

Проверката идва само няколко след тежкото поражение от Литва с 0:2 у дома в мач от квалификациите за Евро 2024, като сръбският специалист призна, че в момента най-важното е родните футболисти да си стъпят на краката и да са добре психически.

"Използвахме последните два дни в една посока - да се опитаме да помогнем на момчетата да се възстановят от шока, който получихме в събота. Направихме видеоаналзиа, но не мисля, че това е най-същественото. Резултатът също не е толкова важен, искам просто момчетата да си стъпят на краката и да са добре психически. Мачът е приятелски, но ние няма да играем срещу отбор от пета лига, а срещу тим, който е водач в своята квалификационна група. Албания е много сериозен тим. Проблемите в тима са свързани единствено с Преслав Боруков, който остана в София", заяви Младен Кръстаич.

Един от футболистите на "трикольорите" Мартин Минчев също застана пред нашата камера минути преди началото на срещата в Тирана.

"Всички в отбора са готови за този мач и се надявам да победим. Трябва да търсим гола и победата. Трябва да подобрим ефективността си пред гола", заяви 22-годишният национал.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Протест на диабетно болни в Пловдив
Протест на диабетно болни в Пловдив
Пабло Сабалета пред БНТ: Албания разполага със страхотно поколение играчи и заедно можем да постигнем нещо значимо за нацията
Пабло Сабалета пред БНТ: Албания разполага със страхотно поколение играчи и заедно можем да постигнем нещо значимо за нацията