НОВИНИ

Младен Кръстаич пред БНТ: Всичко опира до липсата на малко късмет, ако сте видяли нещо негативно, то ще се отнася за мен (ВИДЕО)

bnt avatar logo
от БНТ
21:14, 10.09.2023
Чете се за: 02:17 мин.
Спорт
Слушай новината

Селекционерът на българския национален отбор Младен Кръстаич остана много разочарован от поражението на родния тим с 1:2 при визитата на Черна гора в мач от квалификациите за Евро 2024.

Пред камерата на БНТ сръбският специалист заяви, че нашият тим е държал инициативата през почти целия мач, но домакините са се възползвали от загубата на концентрация в нашите редици.

"Със сигурност държахме инициативата през почти целия мач. Единственото изключение беше краят на първото полувреме, когато загубихме концентрация. Черна гора се възползва от това. Аз обаче бях сигурен, че ще реагираме второто полувреме и ще отбележим гол. Това казах и на момчетата в съблекалнята. За наше съжаление обаче в крайна сметка загубихме", започна Кръстаич.

Наставникът на "лъвовете" отдаде още лошите резултати на България в последно време и на липсата на късмет и допълни, че е готов да поеме всички негативи, насочени към отбора.

"Не мога да кажа, че сме повторили някакви грешки. Според мен всичко опира до липсата на малко късмет. Трябваше да спечелим срещу Черна гора още в Разград. Можехме да го направим и днес. Пропуснахме дузпа, както и още 5-6 положения. Заслужавахме още да победим и Литва, и Сърбия. Тъжно ми е за тези момчета, защото някои от тях тепърва навлизат във футбола", коментира българският селекционер.

"Ако сте видяли нещо лошо на терена, то ще се отнася за мен. Всички позитиви обаче са за футболистите", завърши Младен Кръстаич.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Преслав Боруков и Илия Груев пред БНТ: Липсваше ни късмет (ВИДЕО)
Преслав Боруков и Илия Груев пред БНТ: Липсваше ни късмет (ВИДЕО)
Питейна вода тече по улиците на Резово, в Царево има нужда от още доброволци за справяне с щетите
Питейна вода тече по улиците на Резово, в Царево има нужда от още доброволци за справяне с щетите